Про лондонський ресторан без відходів зняли кіно

Шеф першого безвідходного лондонського ресторану Silo Дуглас МакМастер знявся у фільмі про перші роки існування закладу. Він зізнається, що було зроблено багато помилок — спрацьовувала лише 1 ідея зі 100 про безвідходність.

У фільмі шеф розповідає про труднощі з якими стикнувся ресторан і свої помилки при їх вирішенні. У Дугласа не було під рукою книг про створення безвідходного закладу і тому всі теорії доводилось перевіряти у режимі реального часу. «І при цьому готувати гостям смачну їжу», — розповідає шеф, якого цитує видання posteat.ua.

З фільму можна дізнатись, що меню неодноразово перероблялось, бо відходи з перших рецептів все одно залишались. Багато ідей провалились. Наприклад, спроба вирощувати гриби на кавовій гущі, варити власне мило або мити чистити сковорідки шкаралупою горіха.

 

фото: facebook.com/londonsilo