Шеф-кухар Grand Hyatt Singapore переробляє відходи і вирощує трави на даху

Директор з кулінарних операцій у Grand Hyatt Singapore & South East Asia Лукас Гланвіль отримав нагороду EcoFriend Awards за внесок у захист довкілля. Вже понад 10 років він практикує сталі постачання та перетворює харчові відходи на цінний ресурс. Зрештою, за даними The Straits Times, це допомогло готелю зекономити близько 100 000 доларів на рік.

Близько 300 кг щоденних харчових відходів з п’яти ресторанів готелю переробляються у спеціальній системі, яка перетворює їх на органічні добрива. Потім ці добрива використовуються для саду, що на даху готелю. І цей сад нині постачає на кухню 30% органічних трав.

Щоби підтримати представників сільського господарства, інгредієнти для готельних страв – це здебільшого місцеві продукти або з регіону.

Окрім того, готель скоротив меню з морепродуктів, і гарантує, що близько 80% з них – сталого, екологічного походження.

фото: facebook.com/GrandHyattSingapore